Voorbeelden behandelde vrouwen

overgang baarmoeder en homeopathie gonnie enteOvergangsklachten

Een mevrouw heeft last van opvliegers. Het wordt steeds erger. ‘s Nachts slaapt ze slecht vanwege rusteloze benen. Ze is bezorgd om haar kinderen waardoor ze ligt te piekeren zodra ze wakker wordt.

Na het homeopathische middel in oplopende potenties zijn de opvliegers voor 80% weg. Ze zijn er nog wel maar ze zijn niet storend of nadrukkelijk aanwezig. Het effect is er steeds na twee dagen.
Ze voelt zich minder gespannen en is psychisch stabieler.
Af en toe komen de klachten terug maar de klachten verdwijnen zodra ze het middel herhaalt. Haar rusteloze benen zijn 80% beter en ze slaapt weer goed.

Baarmoederverwijdering

Deze mevrouw heeft een operatie ondergaan om de baarmoeder te verwijderen.
Het herstel verloopt moeizaam. Ze blijft lang pijn houden met een trekkend gevoel.

Twee dagen na inname van het juiste middel voelt ze een enorme verbetering. Ze heeft minder pijn, is minder zorgelijk en komt het verdere proces van herstel voorspoedig door.

Zwangerschapsmisselijkheid

Elke dag zwaar misselijk, niet kunnen eten en veel vocht vasthouden. Na vier maanden wordt deze jonge vrouw gammeler en vermoeider en ze komt bij mij.

Het homeopatische middel helpt haar binnen enkele dagen op de been. Omdat ze een lage potentie krijgt i.v.m. de zwangerschap moet ze het middel ongeveer om de 4 weken opnieuw innemen.
Vooral het vocht vasthouden wordt steeds duidelijker maar blijft tot het eind goed reageren.

Hoe snel gaat een klacht over?

Dit is een van de meest gestelde vragen.

Bovengenoemde voorbeelden zijn ‘tijdelijke’ klachten die meestal snel verbeteren. Binnen een week is dan vaak het begin van een verbetering merkbaar.
Gaat het om klachten die langer bestaan en zijn ze chronisch van aard dan duurt het ook langer voordat een klacht weg is.
Bepalend voor de duur van het genezingsproces zijn onder andere; de ernst van de klachten, het algemeen functioneren,
eventueel medicatie gebruik en erfelijke factoren.

 

Als homeopaat heb ik geheimhoudingsplicht. Bovenstaande voorbeelden zijn daarom aangepast maar wel gebaseerd op hoe het in de praktijk gaat.