Homeopathie en reguliere medicijnen

homeopathie en reguliere medicijnenHomeopathie en gewone medicijnen gaan heel goed samen.
Vaak blijkt dat men op den duur minder gewone medicijnen hoeft te slikken omdat de weerstand verbetert en de algemene energie toeneemt.
Eventuele verandering van reguliere medicatie gaat in overleg met uw huisarts of specialist.

Een twee-sporen beleid, dus én regulier behandelen én met homeopathie behandelen, is over het algemeen géen probleem. De ervaring leert dat mensen juist beter functioneren met homeopathie erbij. Niet altijd is afbouwen van medicatie een doel. Beter functioneren wél.

Begin juist met homeopathie terwijl u nog aan het dokteren bent en niet pas als u bent ‘uitgedokterd’.

Veilig in werking 

Homeopathische geneesmiddelen zijn bij deskundig gebruik volstrekt veilig en worden voor beperkte duur gebruikt in kleine doseringen.

xxx

Bijwerkingen reguliere medicatie

Hebt u bijwerkingen van bepaalde medicatie van uw huisarts of specialist, meld dit dan altijd aan uw huisarts en aan het Bijwerkingen Centrum Lareb. Ook als dit gaat om vaccinaties of een griepprik. 

Let wel; u moet uw bevindingen zélf doorgeven aan Lareb. U kunt uw observaties over eventuele bijwerkingen natuurlijk aan de huisarts, de apotheek of als dat van toepassing is aan het consultatiebureau vertellen maar zij geven het níet door aan Lareb. Dit dien je zelf te doen.