Homeopathie en Corona

CoronaCovid19Ook al hebt u het coronavirus niet (hopelijk!), bij dreigende griep of andere virussen kun je je weerstand een enorme boost geven door hoge doseringen vitamine C. te nemen. Je kunt hier in deze periode gelijk al mee beginnen.
Als er iets uit balans is of je hebt chronisch klachten die met homeopathie te verhelpen zijn dan is het verstandig dat ook te doen. Dat is altijd een betere uitgangspositie tegen dreigende infectieziekten dan niets te doen. 
.
Verder wordt een patiënt met Corona / COVID19 behandeld met homeopathie daar waar patiënten een beroep doen op een homeopaat mits de ziekte toestand dat toelaat. Maar bel op tijd zodat uw imuunsysteem zo snel mogelijk ondersteund wordt. Homeopaten kunnen er écht wat mee.

Voor de verschillende stadia van de ziekte kunnen we kiezen uit middelen waar nu, wereldwijd, door homeopaten mee gewerkt wordt. Homeopathie betekend altijd het behandelen van het individu op basis van een klachtenbeeld, met middelen die het zelfgenezend vermogen stimuleren. Een pasklaar of standaard antwoord is er niet, maar er worden zeer goede resultaten gehaald met een geselecteerd aantal middelen.

Of u dus hoest, griepverschijnselen hebt of misschien zelfs het Covid 19 / Coronavirus, u kunt altijd uw homeopaat raadplegen. Wij gaan gelijk met u aan de slag en zullen ons uiterste best voor u doen uw gezondheid te ondersteunen.
En ondertussen: pas goed op uzelf en blijf gezond!

.

Afgelopen week werd ik gebeld door een Yvonne. Ze had last gekregen van een nare dorge hoest, die pijnlijk en stekend was in haar borstkas. Zodra ze moest hoesten wilde ze haar borstkas vasthouden om maar zo min mogelijk te bewegen. Ze had er hoofdpijn bij gekregen en had lichte verhoging. Dit was al een paar dagen gaande. 
Of ik wat voor haar kon doen? Na een kort gesprek bleek dat ze dorstig was en dat het liefst niemand in haar buurt had. ‘’Laat me maar met rust’’, zei ze. Iedere toenadering of betutteling leverde irritatie bij haar op. 
Op de symptomen die ze had kon ik een middel voorschrijven dat ze vanaf die dag 3 keer innam. De volgende dag belde ze me met de melding dat ze het gevoel had dat ze ‘’erdoor’’ was. De verhoging was weg. Ze had veel minder pijn bij het hoesten en voelde zich fitter. 
Twee dagen later moest ze voor werk enkele telefoontjes plegen waardoor haar energie weer snel inzakte. Het ging goed maar dit was te veel van het goede. De pijn in haar borst bij het hoesten kwam terug en de hoest putte haar opnieuw uit. Ze informeerde me over de terugval en ik schreef het middel nog een keer voor. Hierop verdwenen haar klachten snel. Yvonne was heel erg tevreden en blij dat ze geen zorgen meer had over haar gezondheid.